Home
Over Arivo
Nieuws
Downloads
Vacatures
Contact


Basisopleiding BHV
BHV Zorgsector
BHV JustitiŽle Inrichting
BHV Bouwsector
BHV Ploegleider
BHV Ademlucht
Preventie medewerker


EHBO opleiding
AED opleiding


Kleine blusmiddelen
Beheerder brand-
meldinstallaties


Basisopleiding VCA
VCA Leidinggevenden


Omgaan met agressie
Ontruimings oefeningen
Cursus bepalingen
Cursus data

Over Arivo Opleidingen en Adviezen.

Arivo Opleidingen en Adviezen is gestart op 18 maart 2002 en heeft sinds die tijd al veel kunnen betekenen in het geven van adviezen en opleidingen op het gebied van BHV en veiligheidsopleidingen.

De adviseurs en opleiders van Arivo opleidingen en Adviezen hebben vele jaren ervaring. Voor zowel de overheid, het bedrijfsleven, instellingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren verzorgen wij een deskundig advies en praktijkgerichte opleidingen.

Deze opleidingen dragen bij tot het verbeteren van de brandveiligheid binnen uw gebouw en deskundige medewerkers binnen uw organisatie. Arivo Opleidingen en Adviezen levert een totaalpakket voor ARBO en brandveiligheidsvraagstukken voor bedrijven en instellingen.
Wij kunnen adviseren bij de aanschaf van brandveiligheidinstallaties en blusmiddelen, en bieden een scala aan opleidingen. Ons concept is op alle onderdelen gebaseerd op kwaliteit ťn kostenbesparing voor onze opdrachtgevers. Door het bieden van een totaalconcept kunnen wij vergaande kostenbesparing garanderen. Daarnaast leveren wij altijd maatwerk. Wij geloven niet in standaardoplossingen maar zullen altijd de bedrijfssituatie van onze opdrachtgevers als uitgangspunt nemen.

Al onze adviseurs en opleiders zijn gecertificeerd en hebben een werkverleden bij de gemeentelijke brandweer en of politiediensten of de gezondheidszorg.